Udlejning af mobil sauna og vildmarksbad

Udlejning af mobil sauna og vildmarksbad

Mobile Hot Fun

Mobil Bad Fun – er et unikt tilbud, der kombinerer underholdning og afslapning. Det kan nydes af såvel børn som voksne og er uafhængig af vejret. Om solen skinner, det regner eller der ligger sne er dette et strålende tilbud til hele familien. En dejlig oplevelse som kommer hjem til dig, så du ikke skal spilde tiden med at finde underholdning langt fra dit hjem eller spilde tid på transport. Skal du holde fest eller bare hygge med familie og venner, kommer vi hjem til dig eller hvor du ønsker det for en nærmere aftale.

Mobile hot fun

Formål med Mobil Bad Fun

Ønsker du at slappe af efter arbejde eller fejre en vigtig begivenhed eller bare  have det sjovt og være sammen med venner eller familie, er Mobil Bad Fun lige hvad du har brug for. Formålet er at slappe af, og for en stund glemme de daglige rutiner og have kvalitetstid sammen med dem du holder af og få en god wellness oplevelse.

Vi kan tilbyde mere end vand underholdning, snart sagt alt til glæde og afslapning dækkes af vores underholdnings koncept f.eks kan du bestille sidde sække, puder og trampoliner, så der venter jer mange overraskelser som vil garantere en fantastisk stemning til festen eller andet arrangement.

Udendørs Sauna, vildmarksbadleje, mobilsauna, lej en transportabel sauna, Lej en transportabel vildmarksbad, mobil spa, lej af spa.

Inviter familie og venner, find det rette tidspunkt og sted, og vi vil tage os af din/jeres fest og gøre den uforglemmelige og underholdende!

Ring nu: +45 50 64 18 86